Verhuur
Arca Rekreatie B.V. biedt u de mogelijkheid voor het huren van een caravan. Huren is een goede optie naast de mogelijkheid tot aanschaffen. Uw voordelen bij het huren van een caravan:  u hoeft niet om te kijken naar onderhoud, stalling of verzekering. Als u nog niet weet welke caravanindeling voor u ideaal is, is huren een interessante mogelijkheid. Natuurlijk kunt u rekenen op  professioneel advies van een van onze medewerkers.foto for rent

Alle huurcaravans worden voor vertrek goed onderhouden en verzorgd. Dit alles gebeurt in onze eigen werkplaats. Alle caravans worden uitvoerig getest en nagelopen, zodat u altijd verzekerd bent van een onbezorgde en veilige  vakantie. Arca Rekreatie B.V. heeft diverse modellen en merken beschikbaar, dus voor iedereen een passende vakantieoplossing.

De caravans worden compleet geleverd met:
Voortent of luifel compleet met toebehoren, 1 gasfles, watervoorziening, reservewiel,  220 Volt aansluitkabel, opstap, verloopkabel 13/7 polig naar trekauto.

Onze verhuurafdeling is tijdens onze normale tijden geopend!..

Hier onder vindt u een overzicht van onze beschikbare verhuur caravans. U kunt gelijk reserveren en uw gewenste huurperiode aangeven..

    Er zijn geen resultaten gevonden.

Algemene condities:
Huurweek: de huur gaat in in overleg te bepalen dag na 14.00 uur en eindigt op de afgesproken einddatum uiterlijk om 14.00 uur.  In overleg kan hier van afgeweken worden. Het huren van een caravan kan bij ons al vanaf € 200,- per week bij afname van minimaal een week.

sfeerfoto caravan 4Minimum huurweek:
gedurende het hoogseizoen 1 week.

Vereiste papieren:

geldig rijbewijs met rijbevoegdheid tot het besturen van de trekauto in combinatie met de gehuurde caravan. Een repatriëringsverzekering met aanhangsupplement, waarbij het transport van de trekauto in combinatie met de gehuurde caravan is gedekt.

Betalingscondities:

Een waarborgsom vanaf € 500 tot € 1000 ,- dient bij reservering te worden betaald. De waarborgsom wordt met 5 weken per bank of giro geheel terug betaald bij tijdig inleveren van de schoongemaakte en onbeschadigde caravan ( i.v.m. eventuele verkeersboetes). De huursom dient voldaan te zijn voor het afhalen van de caravan. U dient de caravan van binnen en van buiten schoon in te leveren. Als dit niet gebeurt, brengen wij hiervoor  maximaal € 250,- in rekening. Alle modellen zijn te bezichtigen bij Arca Rekreatie B.V., Einsteinstraat 10, 1704 RT Heerhugowaard. U krijgt  ter plekke een uitleg over het gebruik van de caravan, dit zal ongeveer een half uur duren.sfeerfoto caravan 6

Waar u zelf voor moet zorgen:
– reis en kredietbrief + aanhangwagen supplement (ANWB).
– een 7 of 13 polige contact aan het trekkend voertuig die correct aangesloten is, incl. constante stroomdraad

Interesse gewekt, neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.