Voortenten

Voortenten en luifels
De juiste voortent en of luifel vergroot de uitstraling van uw caravan. Om maar niet te spreken van het vergroten van de leefruimte.Kwaliteit speelt hierbij een belangrijke rol en kunt u bij Arca Rekreatie terecht voor alle bekende merken voortenten en luifels zoals: Dorema, Brand, Isabella, Walker, Gerjak, Unico, Thule, Fiamma en Ventura. Door ons ruime dealernetwerk hebben wij voor iedereen een passende oplossing in elke prijs categorie.

brand_chiemsee_plus

Een Polaris: modern & uitlinkende uitstraling.
Polaris Outdoor ontwerpt moderne voortenten en toebehoren, die uitblinken in uitstraling en
gebruiksvriendelijkheid. Dankzij de jarenlange kampeer- en ontwerpervaring van het designteam
leiden slimme innovaties tot optimaal opzetgemak van deze -verrassend aantrekkelijk geprijsde-
voortenten. De toegepaste materialen, zoals het schroefloze bevestigingssysteem, de naadloze
Mehler Airtex 240 dakstof en YKK ritsen zijn van de hoogste kwaliteit en bieden elke kampeerder een
comfortabele en vooral betrouwbare extra leefruimte.

Een Brand:  Stoer & robuust.
Sterke seizoenstenten, universele voortenten, snelle reistenten, robuuste wintertenten en lichtgewicht luifels. Dit zijn de producten waar wij ons elke dag mee bezig houden. Alle innovaties zijn erop geric

ht om steeds te verbeteren en “onbezorgd kamperen” onder alle denkbare omstandigheden centraal te stellen.

Isabella:  Experience the spirit

De bekende kwaliteitscollectie Isabella caravan voortenten is buitengewoon gevarieerd en heeft eenuitgebreid pakket bijbehorende kampeeraccessoires. De enorme knowhow, een compleet assortiment, een combinatie van innovatief design en oog voor detail zorgen ervoor dat uw caravan voortent helemaal af is.
Met een Isabella voortent voor uw caravan kunt u van het leven genieten en het kamperen optima forma ontdekken en ervaren. Waar u ook gaat kamperen, met een voortent van Isabella voelt u zich altijd thuis!

Walker Campingstyle BV is een van de oudste voortenten-ateliers van Nederland!

Toen in 1954 steeds meer mensen het plezier van het kamperen ontdekten, startte Walker met de ontwikkeling en productie van kampeertenten in het Brabantse Deurne. Nu, 60 jaar later, is Walker nog steeds het topmerk van weleer; door jarenlange traditie, ervaring en innovatie maakt Walker nog steeds unieke, hoogwaardige voortenten en luifels met een goede pasvorm voor jarenlang zorgeloos kampeerplezier!

Dorema: Topkwaliteit voor de aller laagste prijs

Doréma is sinds 1987 de complete specialist in caravan-voortenten en luifels. Wij ontwerpen en maken topkwaliteit voortenten voor alle gangbare modellen caravans en leveren daarbij een compleet programma

accessoires en onderdelen. Alle voortenten zijn gemaakt van de beste kwaliteit materialen, met zorg verwerkt tot een duurzaam, gebruiks­vriendelijk product en, na controle door onze kwaliteitsmedewerkers, voorzien van het Doréma ­Kwaliteit-Certificaat.